Ukupna cena:

Džud Devero – Večnost (knjiga)

 • Džud Devero – Večnost (knjiga)
 • Džud Devero – Večnost (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džud Devero – Večnost (knjiga)

  Džošui Grinu je samo bila potrebna nevesta preko oglasa, vredna domaćica, bez mnogo obzira na godine i izgled, koja će mu pomoći oko farme i da njegova deca ne budu gladna i pocepana. On nije tražio Keri Montgomeri, razmaženu bogatašicu odraslu sa sedmoricom starije braće u porodici koja joj je udovoljavala čitavog života, provedenog u blagostanju i izobilju.

  Devojka koja se zaljubila u njegove tužne oči na slici koju je poslao uz oglas, sažalila se na njega i njegovu nesrećnu decu. A venčaće se na neviđeno, zahvaljujući njegovom verovanju u njene laži, i prevari kojom je naterala oca da potpiše papire za udaju na daljinu. I tako će se Keri, sada već Grin, iz komfora Istočne obale uputiti na Divlji zapad, da upozna svog muža i novu porodicu…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 211

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption