Ukupna cena:

Džudit Maknot – Vitni, ljubavi moja (knjiga)

 • Džudit Maknot – Vitni, ljubavi moja (knjiga)
 • Džudit Maknot – Vitni, ljubavi moja (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džudit Maknot – Vitni, ljubavi moja (knjiga)

  Gospođicu Vitni Stoun, ćerku lokalnog zemljoposednika, smatrali su prilično nemirnim detetom. Odrasla je bez majke, uz oca koji joj je pružio obrazovanje, ali ne i ljubav. Želeći da privuče njegovu pažnju, Vitni je stalno činila neke nestašluke i još kao devojčica beznadežno se zaljubila u starijeg komšiju Pola Severina. Kada je porasla, otac ju je poslao kod tetke i teče u Pariz nadajući se da će parisko društvu od nje konačno napraviti damu.

  Upravo to se i dogodilo! Nakon pet godina, kada se vratila u svoj dom, preobražena lepotica osvojila je Pola. Njena želja da se venčaju bila je na korak do ispunjenja. Međutim, Vitni nije znala za finansijske probleme svog oca, a još manje za to da je u njeno ime, za veliku svotu novca, sklopio veridbu sa vojvodom Klejtonom Vestmorlendom, ozloglašenim lepotanom i zavodnikom. Vojvoda je u Parizu video Vitni, i zaljubio se. Dolaskom u Englesku, skovao je plan kako da osvoji njeno srce, koje je godinama pripadalo drugom…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 291

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption