Ukupna cena:

Džudit Maknot – Zarobljeni u raju (knjiga)

 • Džudit Maknot – Zarobljeni u raju (knjiga)
 • Džudit Maknot – Zarobljeni u raju (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džudit Maknot – Zarobljeni u raju (knjiga)

  Elizabet Kameron, grofica od Havenhursta, osim lepote i plemenite duše nije imala mnogo. Kao devojčica, ostala je bez roditelja i jedinu podršku pronalazila je u svom starijem polubratu Robertu. Međutim, kada je on nestao, naredne dve godine je provela sama na oronulom imanju vraćajući njegove dugove i pod starateljstvom svoga strica, jer iako je pre toga bila predstavljena društvu, skandal u koji je bila upletena izopštio ju je iz londonske elite. Svestan da godine prolaze, stric donosi odluku da je uda. Šalje pisma svim Elizabetinim bivšim proscima, sa predlogom da ona u njihovom društvu provede izvesno vreme kako bi se poznanstva obnovila. To saznanje ju je šokiralo, a posebno činjenica da je spisak prosaca upotpunilo ime Ijana Tortona, opasno zgodnog zavodnika misterioznog porekla i bogatstva, čoveka koji je i doveo u nezavidan položaj.

  Da li će Elizabet prihvatiti sudbinu koja joj je određena, i da li će usred skandala i intriga biti mesta i za pravu ljubav?

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 307

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption