Ukupna cena:

Džudit Maknot – Zauvek srećni (knjiga)

 • Džudit Maknot – Zauvek srećni (knjiga)
 • Džudit Maknot – Zauvek srećni (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džudit Maknot – Zauvek srećni (knjiga)

  Viktorija Siton je uživala u svom skromnom domu u Americi, sanjareći da će se jednoga dana udati za svog najboljeg druga, svoju prvu ljubav. Mladalačke snove raspršiće surova stvarnost i tragična smrt njenih roditelja. U samrtnom ropcu, poslednje reči njene majke usloviće novi život za Viktoriju i njenu sestru. Devojke odlaze put Engleske, kod rođaka koji prihvataju da se staraju o njima, ali bivaju razdvojene.

  Saznanje da nosi titulu grofice nije impresioniralo prelepu Viktoriju, ali susret sa neobičnim zavodnikom Džejsonom Fildingom, markizom od Vejkfilda, u čijem se domu našla, iz temelja je poljuljao njen svet. Nesvesni da su oboje samo marionete u rukama drugih, i oružje u davno započetom ratu, Džejson i Viktorija će biti iskupljenje za jednu davno neostvarenu ljubav. Iako Viktorija veruje da još uvek voli svoju prvu ljubav, a Džejson krije istinu o svom nesrećnom detinjstvu i pređašnjem životu, sudbina ima druge planove za njih…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 249

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption