Ukupna cena:

Džulija Kvin – Džentlmenska ponuda [Bridžertonovi] (knjiga)

 • Džulija Kvin – Džentlmenska ponuda [Bridžertonovi] (knjiga)
 • Džulija Kvin – Džentlmenska ponuda [Bridžertonovi] (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

  Ovaj artikal je trenutno rasprodat

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džulija Kvin – Džentlmenska ponuda [Bridžertonovi] (knjiga)

  Sofija Marija Beket je kao mala ostavljena pred vratima kuće grofa od Penvuda i u njegovom domu je rasla kao njegova štićenica. Svi su znali da je ona grofovo kopile, ali svi su je voleli i nikada to niko nije pomenuo, sve dok grof nije iznenada umro, a njegova žena je učinila svojom sluškinjom. Životom Pepeljuge Sofi je živela skoro sedam godina, ali jedna noć, i jedan bal pod maskama okrenuće njen život naglavačke. Na tom balu, u svom naručju, Sofiju, koja će za njega ostati tajanstvena dama u srebrnom, držaće Benedikt Bridžerton najpoželjniji neženja te sezone. Bio je očaran, uzbuđen i odlučan da ona bude njegova, međutim, tačno u ponoć ona je pobegla, a njemu je ostala samo jedna rukavica i sećanje.

  Kada im se nakon dve godine putevi ponovo ukrste, da li će Benedikt prepoznati Sofi ili će i dalje čeznuti za tajanstvenom damom u srebrnom…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 347

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption