Укупна цена:

Џулија Квин – Господину са љубављу [Бриџертонови] (књига)

 • Џулија Квин – Господину са љубављу [Бриџертонови] (књига)
 • Џулија Квин – Господину са љубављу [Бриџертонови] (књига)
 • 1,99 EUR
  2,19 USD
  199,00 RSD

  Овај артикал је тренутно распродат


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Џулија Квин – Господину са љубављу [Бриџертонови] (књига)

  Елоиза Бриџертон била је двадесетосмогодишња уседелица, која је маштала о великој љубави, тако да јој чекање праве брачне понуде није сметало, све до тренутка када се њена најбоља другарица није удала за њеног брата. Елоиза је била срећна због њих, али појавила се мрва зависти, па је решила да сама искроји своју судбину. Једне ноћи одлучила је да побегне од куће у посету сер Филипу Крејну, удовцу њене далеке рођаке са којим се тајно дописивала годину дана.

  Све је почело изјавом саучешћа, а претворило се у нежно пријатељство и исхитрену брачну понуду. Сер Филип Крејн је желео мајку за своју децу, али и жену за себе какву никада није имао. Елоизин долазак га је изненадио, али не колико и њу саму. Иако је знала да је то је била најбудаластија ствар коју је икада урадила у свом животу, осећала је да је то био прави пут за срећу…

  Жанр - Љубавни роман
  Број страна - 299

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption