Ukupna cena:

Džulija Kvin i Šonda Rajms – Kraljica Šarlot (knjiga)

 • Džulija Kvin i Šonda Rajms – Kraljica Šarlot (knjiga)
 • Džulija Kvin i Šonda Rajms – Kraljica Šarlot (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džulija Kvin i Šonda Rajms – Kraljica Šarlot (knjiga)

  Iako je brak između kralja Džordža III i princeze Sofije Šarlot od Maklen­burg-Štrelica, pripadnice nemačke aristokratije bio unapred dogovoren i deo takozvanog Velikog eksperimenta, budući supružnici bili su prilično zadovoljni odabirom koji im je nametnut. Tamnoputa lepotica na sam dan venčanja pokušala je da pobegne od sudbine koja joj je bila namenjena, ali je lično Džordž presreo u vrtu i dozvolio joj da sama odluči da li će se udati ili pobeći preko zida.

  Naravno, Šarlot je izabrala da se uda, jer su se na prvi pogled svideli jedno drugom. Tako se konačno ostvarila želja Džordžove majke da njen sin ispuni svetu dužnost i dobije naslednike. Međutim, odmah nakon venčanja kralj je smestio svoju kraljicu u udaljenu palatu, pa medeni mesec nije protekao kako je Šarlot očekivala. Šarmantni devojčurak ne zna kakvu tajnu kralj krije, ali ne planira da odustane od svoje sreće bez borbe…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 267

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption