Укупна цена:

Џулија Квин – Наследница (књига)

 • Џулија Квин – Наследница (књига)
 • Џулија Квин – Наследница (књига)
 • 1,99 EUR
  2,19 USD
  199,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Џулија Квин – Наследница (књига)

  Бежећи од свог старатеља и нежељеног брака са његовим сином, Керолајн Трент бива киднапована. Схвативши да ју је опасни и згодни агент круне Блејк Рејвенскрофт отео јер је помешао са озлоглашеном шпанском шпијунком Карлотом де Леон, Керолајн и не покушава да му измакне, већ у новонасталој ситуацији види свој спас. Потребно јој је уточиште у наредних шест недеља, када ће стећи контролу над својим наследством и коначно бити слободна.

  Мисија Блејка Рејвеснкрофта почиње да измиче контроли у тренутку када схвата да жена коју држи закључану у својој соби није она коју је тражио. Покушавајући да ипак изврши свој задатак, принуђен је да више времена проводи са Керолајн. Из те близине развија се блискост, па Блејк схвата да оно што му је било незамисливо и немогуће постаје његова стварност. Тако ова отмица постаје помало романтична…

  Жанр - Љубавни роман

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption