Укупна цена:

Џулија Квин – Одавде до месеца (књига)

 • Џулија Квин – Одавде до месеца (књига)
 • Џулија Квин – Одавде до месеца (књига)
 • 1,99 EUR
  2,19 USD
  199,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Џулија Квин – Одавде до месеца (књига)

  Викторија Линдон била је млада и лепа кћи свештеника, а Роберт Маклсфилд племић, наследник титуле и размажени заводник. То што су припадали различитим световима није могло да спречи љубав да се распламса. Када су одлучили да се венчају, њихови очеви су умешали своје прсте и успели да им осујете план.

  Стицајем несрећних околности , Викторија и Роберт бивају растављени, све док им се, седам година касније, путеви нису поново укрстили. Старе ране су још увек крвариле, увреде и понижења извирали су на сваком кораку, али је љубав лагано и сигурно крчила свој пут. Заправо, све време је била ту, само дубоко под рушевинама прошлости. Неки се снови могу остварити, нека се обећања морају испунити, па чак и кад је то месец на длану…

  Жанр - Љубавни роман
  Број страна - 252

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption