Ukupna cena:

Džulija Kvin – Uvaženi vojvoda (knjiga)

 • Džulija Kvin – Uvaženi vojvoda (knjiga)
 • Džulija Kvin – Uvaženi vojvoda (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džulija Kvin – Uvaženi vojvoda (knjiga)

  Celog života Tomas Kevendiš je bio vojvoda, i to vojvoda od Vindama, naslednik titule jedne od najčuvenijih i najimućnijih porodica. I celog života bio je veren sa gospođicom Amelijom Vilobi, tačnije ledi Vilobi. Taj ugovor o veridbi koji je sklopljen još dok su oboje bili deca, već je trebalo da se realizuje venčanjem, ali je Tomas to uporno izbegavao.

  Nije da mu se Amelija nije dopadala, i nije da je želeo da pogazi reč koja je data u njegovo ime, ali, prosto, nije mu se žurilo. A onda mu se svet preko noći srušio – pojavio se njegov brat od strica, za kog niko i nije znao da postoji, a koji je zapravo pravi vojvoda od Vindama. U neverici od toga šta ga je snašlo, Tomas shvata da sada više nego ikada želi da se oženi, i uviđa da i Amelija želi isto, ali njena porodica potencira na činjenici da je ona verena za vojvodu od Vindama i želi da nesrećnom rođaku nametne svoju odluku…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 227

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption