Ukupna cena:

Marion Lenoks – Zaljubljena u načelnika [Harlekin] (knjiga)

 • Marion Lenoks – Zaljubljena u načelnika [Harlekin] (knjiga)
 • Marion Lenoks – Zaljubljena u načelnika [Harlekin] (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Marion Lenoks – Zaljubljena u načelnika [Harlekin] (knjiga)

  Dr Rejčel Tilding je uživala da radi sa decom, ali pred odraslima nije želela da sruši zidove koje je podigla još u detinjstvu, seleći se iz jedne hraniteljske porodice u drugu. Odlučila je da postane radiolog kako ne bi imala previše dodira sa pacijentima, ali, morala je da ispuni uslov stipendije koju je dobila – dve godine stažiranja kao porodični lekar u Šelou Beju.

  Rešena da ostvari svoj cilj, pristala je i uselila se u jednu kućicu blizu bolnice, i blizu plaže. Već prvog dana je upoznala svoje nove komšije, trojicu dečaka od kojih se jedan ozbiljno posekao kada je pokušavao da dohvati loptu kojom je slomio njen prozor. Ali… dečaci nisu živeli sami, imali su očuha, koji je bio doktor i ni manje ni više nego njen načelnik i naslednik fondacije koja joj je dala stipendiju. Shvativši to, Rejčel mu je veoma jasno stavila do znanja da sa njim ne želi ništa osim poslovnog odnosa.

  Međutim, pronicljivi doktor ne želi da se odustane bez borbe…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 195

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption