Ukupna cena:

Šarlot Hoks – Zavedena doktorka [Harlekin] (knjiga)

 • Šarlot Hoks – Zavedena doktorka [Harlekin] (knjiga)
 • Šarlot Hoks – Zavedena doktorka [Harlekin] (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Šarlot Hoks – Zavedena doktorka [Harlekin] (knjiga)

  Nakon što je verenik prevario i ostavio, doktorka Saskija se upustila u vezu za jednu noć sa neodoljivim biznismenom Malahijom Ganom. Zapravo, nadala se da će ta noć prerasti u neki dublji odnos, ali činilo joj se da je Malahija nakon svega izbegava. Njihovo poznanstvo je počelo u dečjem centru Briga za igru, u kome je ona kao pedijatar povremeno volontirala, a on bio osnivač i dobrotvor ustanove koja je bila omaž njegovom bednom detinjstvu.

  Ipak, posledica te nesmotrene noći bila je trudnoća koju Saskija više nije mogla da krije. Kada joj je Malahija nakon saznanja ponudio brak kako bi svom budućem detetu pružio porodicu kakvu zaslužuje, Saskija se nalazi u velikoj dilemi jer nije želela da pristane na formalan brak bez ljubavi. Međutim, pitala se da li će ipak probiti Malahijine barijere i osvojiti njegovo srce ako pristane…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 192

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption