Ukupna cena:

Tina Beket – Čudesno začeće [Harlekin] (knjiga)

 • Tina Beket – Čudesno začeće [Harlekin] (knjiga)
 • Tina Beket – Čudesno začeće [Harlekin] (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Tina Beket – Čudesno začeće [Harlekin] (knjiga)

  U životu Adema Keplera mnoge odluke su bile uslovljene njegovim detinjstvom, čak i odluka da postane neurohirurg, ali i ta da se otvori klinika u jednom od najsiromašnijih delova grada. Možda nije mogao da popravi probleme iz prošlosti, ali ako promeni život samo jednoj osobi, to će biti vredno truda.

  Karli Eliston je išla hodnicima Bolnice kraljice Viktorije, zahvalna što je njen bivši verenik prešao u drugu bolnicu nakon što je ostavio jer je načula da je u srećnom braku i da čeka dete. Za Karli, sa jednim jajnikom, šanse za tako nešto su bile male. U trenutku dok je razmišljala da je vreme da nešto promeni u svom žvotu, naletela je na snažne muške grudi doktora koji je upravljao klinikom u kojoj je radila. Adem Kepler je imao reputaciju plejboja zbog koje ga je ona izbegavala kad god bi to mogla. Njegove veze su opisivane kao površne i bez sadržaja, ali možda je upravo to bio Karlin put ka promenama…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 181

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption