Ukupna cena:

27 haljina za venčanje / Zauvijek djeveruša, nikad nevjesta (DVD)

 • 27 haljina za venčanje / Zauvijek djeveruša, nikad nevjesta (DVD)
 • 27 haljina za venčanje / Zauvijek djeveruša, nikad nevjesta (DVD)
 • 5.99 EUR
  6.59 USD
  599.00 RSD

  Ovaj artikal je trenutno rasprodat

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: 27 haljina za venčanje / Zauvijek djeveruša, nikad nevjesta (DVD)

  Džejn je uvek bila dobra u brizi o drugima, ali ne toliko u brizi o sebi. Čitav njen život posvećen je usrećivanju drugih – i ona ima orman sa 27 haljina za deveruše kao dokaz. Jedne nezaboravne večeri Džejn uspešno surfuje između dva venčanja, na Menhetnu i u Bruklinu, čemu je svedok Kevin (Džejms Marsden), novinski reporter koji shvata da bi priča o ovoj devojci mogla da bude njegov izlaz iz novinarske anonimnosti. Džejn smatra da je Kevinov cinizam suprotan svemu što ona ceni – posebno venčanjima, i njih dvoje dolaze u sukob.

  Dalja komplikacija za Džejnin nekada savršeno organizovan život jeste dolazak njene mlađe sestre - Tes (Malin Akerman). Tes vrlo brzo osvaja srce Džejninog šefa, Džordža (Edvard Berns), i angažuje svoju uvek uslužnu sestru da isplanira još jedno venčanje – njeno i Džordžovo – ali Džejnina osećanja prema Džordžu dovode do šokantnih otkrića i možda do početka novog života.

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption