Ukupna cena:

Bez ljutnje, molim / Anger Management (DVD)

  • Bez ljutnje, molim / Anger Management (DVD)
4.99 EUR
5.49 USD
499.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: Bez ljutnje, molim / Anger Management (DVD)

Posle jednog nesporazuma u avionu koji je izmakao kontroli, flegmatičnom Dejvu Bazniku (Adam Sandler) sudija Danijels (Lynne Thigpen) određuje da mora da prisustvuje sastancima grupe za kontrolu besa koje vodi doktor Badi Rajdel (Jack Nicholson) i kojima prisustvuju veoma ekscentrične i prevrtljive osobe. Badijev nekonvencionalni pristup terapiji sastoji se od sukoba, a Dejv je obuzet time. A onda, nakon još jednog nesporazuma, sudija Danijels naređuje Dejvu da poboljša svoju terapiju ili će završiti u zatvoru. Badi se useljava kod Dejva kako bi mu pomogao da se izbori sa svojim unutrašnjim demonima. Sam Badi nema takvih demona, jer reaguje na svaku priliku, a to uključuje i pravljenje raskalašnih komentara na račun Dejvove devojke Linde (Marisa Tomej) i podsticanje Dejva na to da se sukobljava zbog svake sitnice. Na kraju, Badi odlazi predaleko i Dejv mora da odluči da li će se opet zatvoriti u svoju ljušturu ili će se zauzeti za sebe. Da li je Badijev zbunjujući i kontradiktorni tretman upravo ono što je lekar odredio?

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption