Ukupna cena:

Krupna riba / Big Fish (DVD)

 • Krupna riba / Big Fish (DVD)
 • Krupna riba / Big Fish (DVD)
 • 6.99 EUR
  7.69 USD
  699.00 RSD

  Ovaj artikal je trenutno rasprodat

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Krupna riba / Big Fish (DVD)

  "Krupna riba" je priča Edvarda Bluma i onih koji ga vole. Čak i ako ne veruje uvek u svaku reč koju kaže, za Edvarda je sve priča. On je okupiran čitanjem "Svetske enciklopedije". Dopao mu se deo o zlatnoj ribici iz koga je naučio: "Ako se zlatna ribica čuva u maloj tegli - ostaće mala. U više prostora, riba se može udvostručiti, ili čak utrostručiti." Deset godina kasnije, pošto je postao jedan od najpopularnijih mladih ljudi u Aštonu, Alabama, shvatio je da, poput zlatne ribice, mora da ode od kuće i istraži svet da bi porastao. Poverio se svom novom prijatelju, Karlu Džinu: "Misliš li da je ovaj grad suviše mali za tebe? Mali je za čoveka mojih ambicija. Volim svaki njegov deo, ali osećam da mi se sve nekako sužava. Čovekov život može da napreduje samo na mestu poput ovog." Počinje zanimljivo i mitsko putovanje.

  Mnogo godina kasnije, Blum (Albert Fini) je dobro poznat kao čovek koji priča priče o svom uzbudljivom životu koji je imao kao manje nego običan mlad čovek (Juan Mekgregor), kada je išao svuda po svetu i ponovo se vratio. Njegove sage su o džinovima i vukovima, vešticama sa staklenim očima koje mogu da vide budućnost - i, naravno, o krupnoj ribi koja odbija da bude ulovljena. Blumove priče su vrlo šarmantne svima - izuzev njegovom sinu Vilu (Bili Krudup), koji je takođe napustio kuću, ali da bi izašao iz očeve senke.

  Kada se Edvard razboleo i kad je njegova žena Sandra (Džesika Lang) pokušavala da mu pomogne da se oporavi, Vil je krenuo na sopstveno putovanje, pokušavajući da odvoji mit od realnosti očevog života i da dođe u susret sa ljudima džinovima. Ostali putnici na ovom putovanju su Helena Bonam Karter, kao žena koja se pojavljuje u različitim oblicima - uključujući i vešticu, Alison Lohman, koja igra mladu Sandru, iskrenu Edvardovu ljubav, dok pridošlica Marion Kotilard igra Vilovu ženu, Džozefinu. Stiv Bušemi je pljačkaš koji se vratio, a Deni de Vito igra Amosa Kalouja, vlasnika putujućeg cirkusa.

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption