Ukupna cena:

Ljubav na daljinu / Going The Distance (DVD)

 • Ljubav na daljinu / Going The Distance (DVD)
 • Ljubav na daljinu / Going The Distance (DVD)
 • 5.99 EUR
  6.59 USD
  599.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Ljubav na daljinu / Going The Distance (DVD)

  Erinin (Dru Berimur) jedak smisao za humor i direktnost odmah će osvojiti novopečenog samca, Gareta (Džastin Long). Posle piva i druženja u baru, oni provode i noć zajedno. Njihov flert prerasta u pravu letnju romansu, ali ni jedno ni drugo ne očekuje da će ona opstati kada se Erin vrati u San Francisko, a Garet zbog posla ostane u Njujorku. Ali kada šest nedelja provoda u Njujorku postane nešto mnogo smislenije, oni nisu sigruni da njihova romansa treba da se prekine. Garetovi prijatelji, Boks (Džejson Sudikis) i Den (Čarli Dej), ga zadirkuju da je u stvari u vezi sa svojim mobilnim telefonom, a potajno brinu da će izgubiti prijatelja zbog još jedne nestalne veze. U isto vreme, Erin ima napetu, zaštitniči nastrojenu sestru, Korin (Kristina Eplgejt), koja ne želi da joj sestra bude povređena.
  I pored toga što se nalaze na suprotnim obalama Amerike, uprkos prijateljima i porodici koji ih ne podržavaju i nekolicini iznenadnih iskušenja, Erin i Garet su pronašli ljubav. Uz pomoć mnogo poruka, telefonskog seksa i kasnih noćnih poziva, možda će moći da održe ljubav na daljinu.

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption