Ukupna cena:

Medved Jogi (DVD)

  • Medved Jogi (DVD)
5.99 EUR
6.59 USD
599.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: Medved Jogi (DVD)

U prodaji od utorka, 9. avgusta

Svima omiljeni medved, koji krade korpe za piknik, dolazi u vaše domove u novom ostvarenju „Medved Jogi“. Den Ekrojd pozajmljuje glas čuvenom problematičnom medvedu iz Dželistoun Parka, dok Džastin Timberlejk daje glas Jogijevom vernom drugaru BuBu-u. Park Dželistoun počinje da gubi posetioce. Pohlepni gradonačelnik Braun odlučuje da ga zatvori i proda zemljište. Suočen sa najvećim izazovom do sada, Jogi će morati da dokaže da je „pametniji od prosečnog medveda“. On i BuBu moraju udružiti snage sa svojim starim znancem i rivalom, rendžerom Smitom, kako bi našli način da spreče da se Park Dželistoun zatvori zauvek. Ana Faris, Tom Kavanah, T.Dž. Miler i Endru Dejli takođe glume u ovom prelepom oličenju crtanog klasika Hana-Barbere.

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption