Ukupna cena:

Lisa Klejpas – Badnje veče (knjiga)

 • Lisa Klejpas – Badnje veče (knjiga)
 • Lisa Klejpas – Badnje veče (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Lisa Klejpas – Badnje veče (knjiga)

  Nakon što joj je majka poginula, Holi je ostala bez jedinog roditelja koga je poznavala i više nije progovorila ni reč. Mark Nolan, njen ujak, postao joj je staratelj, a poslednje što je želeo bilo je šestogodišnje dete s kojim nije znao šta da radi. Ipak, uz bezuslovnu ljubav koju joj je pružao, stvari su dolazile na svoje mesto, osim glasa koji je i dalje bio duboko zakopan u Holinom grlu… Megi Konroj je izgubila muža, i dve godine kasnije i dalje je pokušavala da sastavi krhotine svoga života. Njena prodavnica igračaka bila joj je jedino utočište, mesto u kom je mašta stvarala čuda. Kada je Holi Nolan ušetala u tu prodavnicu sa svojim ujakom, zaista se dogodilo čudo – ljubav na prvi pogled između deteta i Megi otvorila je Holinu dušu poput čarolije, i glas joj se vratio. Ono što je nedostajalo Marku bilo je to zrno magije koje je učinilo da se ove tri usamljene duše sretnu i prepoznaju, i to baš u vreme božićnih praznika kada je sve moguće i kada snovi postaju stvarnost…

  A da li vi verujete u prazničnu čaroliju?

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 162

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption