Ukupna cena:

Lisa Klejpas – Đavolja kći (knjiga)

 • Lisa Klejpas – Đavolja kći (knjiga)
 • Lisa Klejpas – Đavolja kći (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Lisa Klejpas – Đavolja kći (knjiga)

  Kada je Devon Rejvenel iznenada nasledio titulu i bogatstvo svog daljeg rođaka, njegov brat Vest nagovarao ga je da sve proda i odustane od obnove imanja. Sebični i samoživi bludnik kakav je bio, Vest nije očekivao da će se na bratovljevom novom posedu potpuno preobratiti. Postao je uvaženi upravnik imanja, zaljubljen u svoj posao. Kao mlađi sin, nije imao nikakvo nasledstvo i jedini način da dođe do sopstvenog bogatstva je bogata ženidba. Poslednje što je očekivao, bilo je to da bi taj brak mogao da bude iz ljubavi.

  Fibi, lejdi Kler, udovica Vestovog školskog druga, provela je život mrzeći ga zbog načina na koji se ponašao prema njenom pokojnom suprugu. U trenutku kada se dešavaju pripreme za venčanje Fibinog brata i Vestove rođake, porodice se okupljaju i njih dvoje se prvi put sreću. Fatalna i neobjašnjiva privlačnost rasplamsaće strast iz koje će buknuti ogromna i iskrena ljubav.

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 228

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption