Ukupna cena:

Lisa Klejpas – Jezero snova (knjiga)

 • Lisa Klejpas – Jezero snova (knjiga)
 • Lisa Klejpas – Jezero snova (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Lisa Klejpas – Jezero snova (knjiga)

  Nakon bračnog brodoloma, ciničan i ostavljen, zgodni Aleks Nolan sve češće smisao života traži u flaši viskija. Uzalud ga braća podsećaju da njegov život sve više liči na život njihovih roditelja, a da to nikako nije dobar izbor. Aleks misli da nije sposoban da voli i da ljubav nije za njega.

  Kada prilikom renoviranja porodične kuće naiđe na duha koga samo on može da vidi i čuje, počinje da se pita da li je sve što mu se dešava posledica prevelikog konzumiranja alkohola ili se duh obratio baš njemu sa nekim posebnim razlogom. A taj razlog bi mogla da bude raskošna lepotica Zoi Hofman. Iako i sama ima loše životno i bračno iskustvo, Zoi nije nikada odustala od ljubavi, ali nije se preterano trudila ni da pronađe novu. Dok Aleks Nolan nije ušetao u njen život…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 218

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption