Ukupna cena:

Lisa Klejpas –Ljubav po svaku cenu (knjiga)

 • Lisa Klejpas –Ljubav po svaku cenu (knjiga)
 • Lisa Klejpas –Ljubav po svaku cenu (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Lisa Klejpas –Ljubav po svaku cenu (knjiga)

  Nik Džentri je bivši robijaš koji se spasao smrti tako što je preuzeo identitet mrtvog prijatelja. Na taj način je zauvek sahranio lorda Sidneja, čoveka koji je trebalo da postane da su mu roditelji ostali živi i sudbina bila naklonjenija. Najpre je bio vođa kriminalne grupe, pa zatim, zahvaljujući svom zetu koji ga je ponudom da zaigra sa ove strane zakona spasao sigurnih vešala, postao detektiv i jedan od istražitelja iz Bou strita.

  Tri godine nakon što se dokazao kao najbolji u svom poslu, prihvatio je zadatak da za lorda Radnera pronađe njegovu odbeglu verenicu i vrati je u London. Iako je lako pronašao gospođicu Šarlotu Hauard sama pomisao da takvo nežno i krhko biće preda obesnom starcu plave krvi u njemu je izazvala bes. Svestan da će je prisilnom udajom osuditi na brak bez ljubavi, Nik joj nudi drugo rešenje…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 216

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption