Ukupna cena:

Lisa Klejpas – Onda si došao ti (knjiga)

 • Lisa Klejpas – Onda si došao ti (knjiga)
 • Lisa Klejpas – Onda si došao ti (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Lisa Klejpas – Onda si došao ti (knjiga)

  Lili Loson je jednom davno bila ostavljena pred oltarom i zato je rešila da živi život po svojim pravilima, da više nikada nijednom muškarcu ne dozvoli da je povredi. Verovala je da joj ljubav nije suđena, zato se kockala, zato je jahala… zato je bila drugačija. Nikada nije marila za sebe i priče koje se o njoj pričaju – ona je znala istinu – ali je marila za svoju mlađu sestru kojoj su roditelji, protivno njenoj volji, odabrali grofa Aleksa Rejforda, prelepog i hladnog čoveka koji bi rešio sve njihove finansijske probleme.

  Lili je znala da njena sestra voli drugog mladića i rešila je da im pomogne. Tako je na trenutak ostavila svoje probleme po strani zaboravljajući na senke prošlosti koje se nadvijaju nad njom. Dok plete mrežu oko grofa, Lili nije ni svesna da igra opasnu igru u kojoj je ulog prevelik i koju vrlo lako može da izgubi…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 240

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption