Ukupna cena:

Lisa Klejpas – Princ iz snova (knjiga)

 • Lisa Klejpas – Princ iz snova (knjiga)
 • Lisa Klejpas – Princ iz snova (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Lisa Klejpas – Princ iz snova (knjiga)

  Na pragu svoje treće sezone Ema Stoukherst, nesigurna u sebe i svoj fizički izgled, bila je bolno svesna činjenice da će joj, ukoliko se uskoro ne bude udala, opasti ugled na bračnom tržištu i biće na dobrom putu da postane usedelica. Na svoju nesreću bila je zaljubljena u siromašnog vikonta, koga je njen otac smatrao manipulatorom, lovcem na miraz, i izričito se protivio toj vezi. Ali nije on jedini bio protiv vikonta Milbanka.

  Princ Nikolas Angelovski, savršen spoj lepote i misterije u jednom muškarcu, bio je rođak Emine maćehe, i iz nekih njemu neobjašnjivih razloga želeo je Emu po svaku cenu. Kada uspe da uceni vikonta da se okane Eme, na korak je do ostvarenja svog cilja. Slomljenog srca, Ema se prepušta princu i prihvata njegovu bračnu ponudu. Ali ovaj princ nosi užasno težak kofer prošlosti i Ema se pita da li mu može pomoći da pronađe svetlost na kraju tunela?

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 235

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption