Ukupna cena:

Lisa Klejpas – Zavodnik hladnog srca (knjiga)

 • Lisa Klejpas – Zavodnik hladnog srca (knjiga)
 • Lisa Klejpas – Zavodnik hladnog srca (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Lisa Klejpas – Zavodnik hladnog srca (knjiga)

  U trenutku kada se industrijalizacija krupnim koracima širila po Engleskoj, Devon Rejvenel nasledio je imanje od svog nastradalog rođaka ⎼ naravno, prilično oronulo i u dugovima. Zakupaca zemlje bilo je sve manje i Devonovi problemi su se samo gomilali. Bogata ženidba bila bi rešenje, ali on nije imao nameru da se ženi.

  Ono što je bilo još lakše bila je prodaja. Ali na imanju je živela Ketlin Trenir, udovica nevoljenog rođaka, kao i njegove tri sestre koje bi, ukoliko ostanu na ulici, izgubile i najmanju šansu da se dobro udaju i žive pristojnim životima. Zato se Ketlin odlučno suprotstavila ideji prodaje. Iako se činilo da je bila poslednja žena na svetu koju bi poslušao, Devon joj ipak nije odoleo. Odlučio je da spase imanje, nesvestan da će tako spasiti i samog sebe.

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 252

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption