Ukupna cena:

Meri Balog – Bez duše (knjiga)

 • Meri Balog – Bez duše (knjiga)
 • Meri Balog – Bez duše (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Meri Balog – Bez duše (knjiga)

  Ostavljen od strane verenice, optužen od strane porodice da je ubica i odbačen od društva, Lukas Kendrik proveo je deset godina u izgnanstvu. Uprkos svemu, uspeo je sam da stekne ugled i bogatstvo, a nakon bratovljeve smrti i titulu vojvode koju nije želeo. Vratio se iz Pariza da preuzme obaveze koje je titula nosila sa sobom, a jedna od njih bila je ženidba. Nenaviknut da voli, jednim poznanstvom doživeo je iznenađenje. Ledi Ana Marlou već je zašla u dvadesete godine i nije ni pomišljala da postoji ikakva šansa da se uda i bude srećna. Nakon dve godine žalosti za izgubljenim roditeljima, i posle očaja jer je čovek koga je volela otišao u Ameriku i zaboravio je, konačno je rešila da se predstavi engleskom društvu. Na najvažnijem balu sezone, neočekivano, poput Pepeljuge, Ana je pronašla svog princa. Ali onda je život pokušao da pokvari bajku…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 244

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption