Ukupna cena:

Meri Balog – Božićna nevesta (knjiga)

 • Meri Balog – Božićna nevesta (knjiga)
 • Meri Balog – Božićna nevesta (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Meri Balog – Božićna nevesta (knjiga)

  Edgar Dauns imao je trideset šest godina, bio je lep, zgodan, bogat, ali nije bio plemić. Na zahtev svoga oca morao je da se oženi do prvog Božića i to devojkom iz visokog društva. Njihovo ogromno bogatstvo bilo je ulaznica u svet plemstva, kao i činjenica da je njegova sestra već bila udata za lorda. Zahvaljujući tome sva vrata londonske elite bila su mu širom otvorena. Na jednoj večeri gde su sestra i njeni prijatelji želeli da mu pronađu ženu, pojavila se ona – ledi Helena Stejplton.

  Bogata udovica raskošne lepote i nesvakidašnjeg ponašanja, nakon deset godina samoće odlučila je da zavede Edgara. Ponudila mu je jednu noć strasti koju je on sa zadovoljstvom prihvatio. Dan kasnije, oboje pokušavaju da izbrišu ono što se dogodilo. Ipak, dokaz njihove afere zapečatiće im sudbinu na način na koji nisu mogli ni da naslute…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 178

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption