Ukupna cena:

Meri Balog – Božićni dragi (knjiga)

 • Meri Balog – Božićni dragi (knjiga)
 • Meri Balog – Božićni dragi (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Meri Balog – Božićni dragi (knjiga)

  Ledi Džudit Farington imala je samo osamnaest godina kada je trebalo da stupi u ugovoreni brak sa vikontom Maksvelom Evendonom, koji joj je izgledao hladno, mrzovoljno, grubo i ćutljivo. Plašila ga se. Verovatno je zato i raskinula veridbu nakon samo dva meseca, pobegavši sa šarmantnim Endrjuom Istonom. Osam godina kasnije Džudit je Endrjuova udovica sa dvoje dece i prvi put se sreće sa Maksvelom Debigom, sadašnjim markizom koji je i dalje neoženjen, sam i željan osvete zbog te davnašnje izdaje.

  Džudit je veoma brzo shvatila da je napravila ogromnu grešku, a Maks je ostao zaglavljen između ljubavi i mržnje. Da li će ponovni susret nešto promeniti u njihovim životima?

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 177

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption