Ukupna cena:

Meri Balog – Idealna žena (knjiga)

 • Meri Balog – Idealna žena (knjiga)
 • Meri Balog – Idealna žena (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Meri Balog – Idealna žena (knjiga)

  Majls Ripli, grof od Severna, odrastao je i mladost proveo uz posesivnu majku i sestre kojima je njegova sreća i dobrobit uvek bila na prvom mestu. Ubeđene da čine pravu stvar, mešale su se u sve aspekte njegovog života, od odabira garderobe i hrane do buduće supruge. Ipak, grofa je takav život iritirao i imao je samo jednu želju – da pobegne iz njihovog čvrstog zagrljaja u naručje najobičnije, najprostije i ne preterano inteligentne žene, koja će nakon što ispuni svoju bračnu dužnost i podari mu naslednika, otići na udaljeno imanje i ostaviti ga da uživa u svom budućem životu.

  Jednog jutra na vratima mu se pojavila žena za koju je verovao da je upravo ono što od supruge traži. Siromašna i bez posla Abigejl Gardiner je igrala na kartu dalekog srodstva i došla kod grofa da moli za pomoć. Ni sanjala nije da će umesto preporuke dobiti bračnu ponudu…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 202

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption