Ukupna cena:

Meri Balog – Ljubičasti šešir (knjiga)

 • Meri Balog – Ljubičasti šešir (knjiga)
 • Meri Balog – Ljubičasti šešir (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Meri Balog – Ljubičasti šešir (knjiga)

  Kada je na putu usred nedođije naišao na prašnjavu ženu odevenu veoma provokativno, Alister Manro, vojvoda od Bridžvotera, iz nekog neobjašnjivog razloga poželeo je da joj pomogne. Da li mu se dopala ili je želeo malo zabave, ni sam nije znao, ali je Stefani Grej primio u svoju kočiju i ponudio joj prevoz do Hempšira, gde se uputila kako bi preuzela nasledstvo. Na putu je bila opljačkana i sada je sama i gladna tumarala prašnjavim drumovima na putu ka boljem životu.

  Slušajući tokom tri dana vožnje priču o ljubavi njenih roditelja, siromašnog sveštenika i bogatašice koja je zarad ljubavi ostavila sve, ni jednog jedinog trenutka nije poverovao ni u šta, ali postalo mu je zabavno i pitao se kako će se Stefani ispetljati iz svojih laži kada je doprati do Sindon parka. Ono što nije očekivao, bilo je to da je Stefani sve vreme govorila istinu, da je zaista bogata naslednica i da se njen položaj u društvu značajno menja. Samim tim, trodnevni boravak sa njim bez pratnje sluškinje ili rođake dovodi je u veoma kompromitujuću situaciju. Tada vojvoda donosi jedinu ispravnu odluku…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 174

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption