Ukupna cena:

Meri Balog – Melodija tišine (knjiga)

 • Meri Balog – Melodija tišine (knjiga)
 • Meri Balog – Melodija tišine (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Meri Balog – Melodija tišine (knjiga)

  Ešli Kendrik je upoznao ledi Emili kada joj je bilo petnaest godina. Bila je pomalo divlja, ali ljupka i vesela devojčica – nalik svojim vršnjakinjama, a ipak toliko drugačija od njih. Malo pre svog četvrtog rođendana bila je teško bolesna. Preživela je, ali ne bez posledica: ostala je gluva i nema. Čim je videla Ešlija, zaljubila se u njega. Volela ga je iskreno, kako samo deca znaju da vole. I on je voleo nju, svoju ptičicu, ali ne na isti način. Jednoga dana odlučio je da pođe u svet – u Indiju – u nameri da sam uspe u životu. Nakon četiri godine tamo se oženio i slomio Emilino srce zauvek. Godine su prolazile i Emili je odlučila da zaleči rane, da se uda i stvori porodicu. U noći kada je održan bal na kome je trebalo da se objavi njena veridba, Ešli se vratio!

  Ešli se vratio i svet je ponovo stao…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 224

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption