Ukupna cena:

Meri Balog – Neoprostivo (knjiga)

 • Meri Balog – Neoprostivo (knjiga)
 • Meri Balog – Neoprostivo (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Meri Balog – Neoprostivo (knjiga)

  Višedecenijski sukob između porodica Hejz i Haverford produbljivao se sa svakom novom generacijom, sve dok se Kenet Vudfol, grof od Haverforda, nakon osam godina odsustva nije vratio na svoje imanje u Kornvolu i sreo gospođicu Mojru Hejz, simpatiju iz rane mladosti. Mojra je bila verena za svog daljeg rođaka koji je insistirao na pomirenju zavađenih porodica, ali njegovo oduševljenje niko nije delio.

  Haverfordova porodica je sa prezirom gledala na Mojru i njenu majku, mada je Kenet, iako su godine minule, gajio neobjašnjiva osećanja prema svojoj mladalačkoj ljubavi. I Mojra se borila sa osećanjima, ali prkosna kakva je bila nije htela da prizna ljubav koju oseća. Činilo se da nesporazum koji se desio pre mnogo godina ni ova generacija neće ni zaboraviti, ni oprostiti. Ipak, jedna hladna zimska noć zauvek će promeniti odnose među zavađenim porodicama…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 225

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption