Ukupna cena:

Nora Roberts – Godina prva (knjiga)

 • Nora Roberts – Godina prva (knjiga)
 • Nora Roberts – Godina prva (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Nora Roberts – Godina prva (knjiga)

  Nakon što se porodica vratila sa proslave Božića iz rodnog sela u škotskim visovima, niko od njih nije bio svestan da su nosioci užasnog virusa koji će biti nazvan pošast, i koji će za samo nekoliko dana odneti živote milijardi ljudi. U Njujorku, dok su se mnogi razbolevali i umirali, širili su se teror i ludilo. Međutim, bilo je i onih koji su bili imuni – nisu znali zašto, niti kako, ali bili su otporni na virus, i morali su da pobegnu od ludila dok su još imali priliku…

  Maks Felon i Lana Bingam su bili među njima; kao i novinarka Arlis i njena asistentkinja Fred, koje su radile u lokalnoj TV stanici. Dok su u tako malim grupama bežali iz Njujorka – i doktorka Rejčel, bolničar Džona i Kejti sa svojim tek rođenim bebama – nailazili su na ulicama samo na užase i zlo. Niko od njih nije znao gde će završiti, pa čak ni hoće li preživeti…

  Magija koju su pojedini osetili u sebi bila je ispunjena svetlošću, ali bilo je i onih koje je obuzela tama. Putnici su morali da paze kome veruju. Šta će se desiti i hoće li uspeti da se snađu u jednom sasvim drugačijem svetu, svesni činjenice da onaj stari više nikada neće biti isti?

  Godina prva je počela…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 234

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption