Ukupna cena:

Nora Roberts – Greben (knjiga)

 • Nora Roberts – Greben (knjiga)
 • Nora Roberts – Greben (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Nora Roberts – Greben (knjiga)

  Tejt Bomont je od svog oca nasledila ljubav i strast za lovom na blago skriveno u morskim dubinama. Životna misija im je pronalazak Anđelikine kletve, spektakularne ogrlice optočene rubinima i dijamantima, za koju su bile vezane mnoge priče i verovanja. Pošto u potragu ne mogu sami, udružuju se sa temperamentnim Lesiterovima, Bakom i Metjuom, spasiocima koji su nekada davno već pokušali da nađu olupinu broda na kome se verovalo da se ogrlica nalazi, ali bez uspeha i sa fatalnim ishodom. Tejt ima zvanje i odličnu reputaciju morskog arheologa, a Metju ima iskustvo, prelepe oči i izvajano telo.

  Jednom su bili na korak do veze, ali on im je oboma promenio sudbine. Osam godina kasnije strast za lovom i strast među njima rasplamsane su više nego ikada pre, ali motivi koji ih pokreću su različiti. Tejt mašta da otvori muzej, a Metju sanja da se osveti, jer u potrazi za blagom ni ovoga puta nisu sami…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 260

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption