Ukupna cena:

Nora Roberts – Iluzije (knjiga)

 • Nora Roberts – Iluzije (knjiga)
 • Nora Roberts – Iluzije (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Nora Roberts – Iluzije (knjiga)

  Luk Kalahan bio je zlostavljano i nesrećno dete koje je begom od kuće pokušalo da se spase. Sitan lopov i džeparoš, maštao je da sakupi dovoljno novca i pobegne u Majami. Kada je ušao u cirkusku šatru, sumnjičav i uplašen, zakoračio je u novi svet koji ga je opčinio. Dobrodušni mađioničar Veliki Nuvel, osim posla, ponudio mu je dom i porodicu koju nikada nije imao i u njemu prepoznao talenat za svoju drugu veliku ljubav – krađu.

  Odrastajući sa Roksen, Nuvelovom ćerkom, malo-pomalo pored mađioničarskog, usavršio je i lopovski zanat. Godine su prolazile, posao je cvetao, a Luk i Roksen postali su majstori iluzija i konačno se prepustili emocijama koje su dugo krili. Ipak, mračne tajne iz prošlosti, verno poput senke, pratile su Luka na svakom koraku. Kada je shvatio da više neće moći da krije svoj stari život, bolno svestan da će slomiti i svoje, a i srca onih koje voli, odlučio je da ode…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 274

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption