Ukupna cena:

Nora Roberts – Noć nad močvarom (knjiga)

 • Nora Roberts – Noć nad močvarom (knjiga)
 • Nora Roberts – Noć nad močvarom (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Nora Roberts – Noć nad močvarom (knjiga)

  Korporativno pravo ga je gušilo kao i veza u kojoj je bio, a kuća o kojoj je maštao bila je na prodaju. Zbog svega toga, Diklan Ficdžerald je otkazao venčanje, napustio posao u Bostonu i preselio se u oronulu vilu na periferiji Nju Orleansa. Rešen da Mane holu vrati stari sjaj, Diklan sam započinje renoviranje kuće. Ali dani provedeni u samoći i izolaciji počinju da uzimaju danak. Sve češće ima vizije iz prošlosti i osećaj neobjašnjive tuge koja mu pritiska grudi.

  Legenda kaže da je kuća ukleta i Diklan sve više veruje u prisustvo duhova u njoj. Poznanstvo sa zanosnom Anđelinom Simon odvratiće ga od misterioznih dešavanja u kući, ali i otvoriti neka nova pitanja. Kakva je njena veza sa Mane holom i hoće li konačno otkriti tajnu staru sto godina i umiriti duhove koji iz noći u noć lutaju raskošnim hodnicima…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 235

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption