Ukupna cena:

Nora Roberts – Od krvi i mesa (knjiga)

 • Nora Roberts – Od krvi i mesa (knjiga)
 • Nora Roberts – Od krvi i mesa (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Nora Roberts – Od krvi i mesa (knjiga)

  Felon Svift nije poznavala svet pre pošasti, ali je znala da je čeka putovanje na kome će se sukobiti sile svetlosti i tame. Godina trinaesta se bližila, kao i trenutak kada će morati da napusti svoj dom i otići na dvogodišnju obuku kako bi mogla da uradi ono za šta je izabrana. Svesna da joj je sudbina namenila težak zadatak, napustiće svoj miran život na farmi, braću i roditelje i predati svoj život u ruke Maliku, koji ju je posetio na dan kada se rodila i najavio šta joj je usud namenio. Koristeći svoje vekovima usavršavane veštine, Malik će je naučiti kako da leči, uči… Sretaće vile i vilenjake i pronaći u sebi moći koje nije ni slutila da poseduje. A kada kucne čas odluke, podići će mač i povesti borbu svetlosti protiv mraka.

  Sudbinu novog sveta držaće u svojim rukama…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 283

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption