Ukupna cena:

Nora Roberts – Plavi dim (knjiga)

 • Nora Roberts – Plavi dim (knjiga)
 • Nora Roberts – Plavi dim (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Nora Roberts – Plavi dim (knjiga)

  Sudbina Rine Hejl bila je određena jedne letnje noći kada je kao devojčica, sa suzama u očima, posmatrala kako gori restoran njene porodice. Tada je odlučila da će se baviti kriminalistikom i postati istražitelj za požare. Nakon završenih studija čađ i dim su postale najvažnije stvari u njenom životu. Okupirana poslom, nikada nije uspela da se u potpunosti posveti ljubavnom životu; nikada nije pronašla onog pravog. Ipak, sve se promenilo kada je upoznala Boa Gudnajta, čoveka koji ju je jednom davno slučajno video i proveo godine pokušavajući da sazna ko je ona. Sada kada su im se putevi konačno ukrstili, nije želeo da je pusti. Dok Bo polako ulazi u njen život, još jedan muškarac pokušava da privuče njenu pažnju, i to kasnim telefonskim pozivima, požarima i nizom užasnih zločina…

  Izgleda da prošlost ne želi da ostane tamo gde joj je mesto…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 264

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption