Укупна цена:

Нора Робертс – Плави дим (књига)

 • Нора Робертс – Плави дим (књига)
 • Нора Робертс – Плави дим (књига)
 • 2,49 EUR
  2,74 USD
  249,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Нора Робертс – Плави дим (књига)

  Судбина Рине Хејл била је одређена једне летње ноћи када је као девојчица, са сузама у очима, посматрала како гори ресторан њене породице. Тада је одлучила да ће се бавити криминалистиком и постати истражитељ за пожаре. Након завршених студија чађ и дим су постале најважније ствари у њеном животу. Окупирана послом, никада није успела да се у потпуности посвети љубавном животу; никада није пронашла оног правог. Ипак, све се променило када је упознала Боа Гуднајта, човека који ју је једном давно случајно видео и провео године покушавајући да сазна ко је она. Сада када су им се путеви коначно укрстили, није желео да је пусти. Док Бо полако улази у њен живот, још један мушкарац покушава да привуче њену пажњу, и то касним телефонским позивима, пожарима и низом ужасних злочина…

  Изгледа да прошлост не жели да остане тамо где јој је место…

  Жанр - Љубавни роман
  Број страна - 264

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption