Ukupna cena:

Nora Roberts – Ponor (knjiga)

 • Nora Roberts – Ponor (knjiga)
 • Nora Roberts – Ponor (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Nora Roberts – Ponor (knjiga)

  Bliži se čuvena sedmica, sedmog meseca, sedme godine – sedmica u kojoj stanovnici malog i naizgled običnog mesta Hokins Holoua čine grozne stvari sami sebi i jedni drugima. U toj sedmici, vođene neobjašnjivom silom demona, koga su tri dečaka pre dvadeset jednu godinu oslobodila kapima svoje krvi prolivene po Paganskoj steni, dešavaju se stvari koje nikada ne bi smele da se dogode.

  Trojica braće po krvi, Foks, Kel i Gejdž nastavljaju svoju borbu da pronađu način i zauvek uklone moćnog neprijatelja. Ovoga puta tri žene im priskaču upomoć, i same nadarene natprirodnim veštinama. Šarmantni advokat Foks O’Del tražeći novu sekretaricu, u Lejli Darnel pronaći će i nešto više. Zajednički dar spojiće ih na onaj način za koji nisu bili spremni. Foks ima nezalečenu ranu iz prošlosti, a Lejla strahuje od svog novootkivenog dara i intimne veze koja je na pomolu. Da li je pred njima svetla budućnost ili ponor, na čijoj ivici oboje stoje?

  žanr - ljubavni roman
  broj strana - 231

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption