Ukupna cena:

Nora Roberts – Snaga magije (knjiga)

 • Nora Roberts – Snaga magije (knjiga)
 • Nora Roberts – Snaga magije (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Nora Roberts – Snaga magije (knjiga)

  Nakon što je pošast protutnjila i odnela milijarde ljudi, život se polako vraćao u normalu. Oni koji su preživeli otkrili su da imaju magične moći. Osnivali su gradove u kojima su živele vile, vilenjaci, menjači obličja i obični ljudi, koji su pokušavali da obnove civilizaciju. Nova Nada je bila prva baza i utočište svima, a Felon Svift, izabrana, spremala je svoju vojsku za konačni udar i pobedu svetlosti, jer nisu svi koji su otkrili svoje magijske sposobnosti bili na strani dobra.

  Mračni natprirodni, ratnici čistote i njima slični, lovili su drugačije u nameri da ih iskorene. Okružena ljudima koji je vole i koji joj veruju, Felon se spremala da okonča vladavinu straha i brutalnosti. Kada borba počne, uz nju će stajati Dankan Maklojd, unuk čoveka koji je nehotice razbio štit i pustio pošast da hara, sa kojim ga vezuje moć jača od magijske… Kraj je blizu, a vera i nada da će na kraju sve biti dobro, jače su nego ikada.

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 279

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption