Ukupna cena:

Assassin`s Creed Valhalla - Drakkar Edition (PS4)

 • Assassin`s Creed Valhalla - Drakkar Edition (PS4)
 • Assassin`s Creed Valhalla - Drakkar Edition (PS4)
 • 59.99 EUR 57.99 EUR
  65.99 USD 63.79 USD
  5,999.00 RSD 5,799.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Assassin`s Creed Valhalla - Drakkar Edition (PS4)

  besplatna isporuka na teritoriji Srbije za ovaj artikal!
  ----------
  Deveti vek nove ere. Oteran iz Norveške večnim ratom i smanjenim resursima, Vikinški ratnik, Eivor, vodi klan preko ledenog Severnog mora do bogatih zemalja Engleskog polomljenog kraljevstva. Njihova misija, osnovati nov, trajni dom, bez obzira na cenu.

  U Assassin’s Creed® Valhalla, ti si Eivor, svirep ratnik, uzgajan uz priče borbe i slave. Istraži misteriozni i prelep otvoreni svet, smešten u mračno doba Engleske. Pljačkaj svoje neprijatelje, razvijaj svoje naselje i gradi političku moć u misiji da zaslužiš mesto među bogovima Valhale.

  Ratovi će se voditi. Kraljevstva će pasti. Ovo je doba Vikinga.

  Napiši svoju Vikinšku sagu - Napredne RPG mehanike omogućavaju ti da razviješ svog lika i utičeš na svet oko tebe. Sa svakom tvojom odlukom, od političkih saveznika do borbene strategije, dialoga i opreme koju koristiš, urezaćeš tvoj put do slave.

  Divlji borbeni sistem - Koristi dva moćna oružja, kao što su sekire i mačevi ili čak štit kako bi doživeo brutalni borbeni stil Vikinga. Odrubite glavu svom protivniku, uništi ih sa daljine, ili u tišini, pomoću skrivene oštrice izvrši ubistvo.

  Mračni otvoreni svet - Zaplovi iz negostoljubivih i misterioznih obala Norveške u prelepo ali zabranjeno kraljevstvo Engleske i dalje. Živi kao Viking kroz pecanje, lov, igre pijanja i jop mnogo toga.

  Vodi epske napade - Lansiraj masivne napade protiv Saksonskih trupa i utvrđenja širom Engleske. Vodi svoj klan u iznenadne napade sa tvog broda i opustoši neprijateljske teritorije i donesi bogatstvo i resurse tvom narodu.

  Izgradi svoje naselje - Izgradi i unapređuj građavine, koje ti omogućavaju deteljnu kostimizaciju, uključujući barake, kovača, salon za tetovaže, i još to ga. Regrutuj nove članove u svoj klan i personalizuj svoje Vikinško iskustvo.

  Viking plaćenici - Napravi svog jedinstvenog Vikinga unutar svog klana i podeli ga online sa prijateljima koji ga mogu vodite u osvajanje.

  Drakkar izdanje sadrži:

  Assassin’s Creed Valhalla igru
  The Berserker Longship Pack
  Novi skin za tvog Gavrana
  Set runa

  Kako bi ste nadogradili ovu igru na PS5 potrebno je ubaciti disk u PS5 i skinuti postojeću nadogradnju.

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption