Ukupna cena:

Fifa 20 (PS4)

 • Fifa 20 (PS4)
 • Fifa 20 (PS4)
 • 39.99 EUR
  43.99 USD
  3,999.00 RSD

  Ovaj artikal je trenutno rasprodat

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Fifa 20 (PS4)

  besplatna isporuka na teritoriji Srbije za ovaj artikal!
  ----------
  FIFA 20 donosi dve strane fudbala na PS4, Xbox One i PC - prestižnu profesionalnu pozornicu ali i potpuno novu autentičnu uličnu formu fudbala, u okviru EA Sports Volta varijante malog fudbala. Očekuje nas do sada neviđeni nivo realizma u standardnim mečevima, FIFA Ultimate Team u kojem možete oformiti svoj tim iz snova, kao i ulični mali fudbal.
  Najpopularniji svetski timovi i takmičenja kao što su UEFA Liga Šampiona i UEFA Liga Evrope, oživljavaju u jubilarnoj FIFA 20.
  Vreme, prostor i pozicioniranje sa dinamičnom igrom jedan na jedan, odbrana AI igrača i prirodna kretnja igrača donose potpuno nov nivo autentičnog toka igre.
  Odluči meč sa pravim driblingom, kontrolisanim uklizavanjem, krucijalnim prekidom ili savršenim šutom, FIFA 20 ti daje veće mogućnosti u odlučujućim momentima meča.
  Nov nivo realizma postignut je sa letom lopte, realističnijom reakcijom na uklizavanje i sistemom fizike lopte.

  VOLTA FUDBAL
  EA SPORTS VOLTA vraća fudbal na ulicu. Napravi svog lika, pokaži svoj stil i igraj različite forme fudbala u raznolikim okruženjima širom sveta.
  Povedi svoj omiljeni profesionalni tim na ulični fudbal u različitim Volta takmičenjima.
  Napravi svoj Volta tim kroz solo mečeve raznih formata i na raznim lokacijama i onda se suoči sa legendama uličnog fudbala.
  Volta će imati svoju posebnu online ligu, što donosi potpuno novu zabavu u standardni fudbal.

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption