Ukupna cena:

Yakuza 6 - The Song Of Life - Essence Of Art Edition (PS4)

  • Yakuza 6 - The Song Of Life - Essence Of Art Edition (PS4)
74.99 EUR 70.99 EUR
82.49 USD 78.09 USD
7,499.00 RSD 7,099.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: Yakuza 6 - The Song Of Life - Essence Of Art Edition (PS4)

-besplatna dostava za ovaj artikal na teritoriji Srbije!
-------------------------------------
U Yakuza 6, Kazuma Kiryu će saznati koliko su ljudi spremni da se žrtvuju za porodicu. Nakon tri godine u zatvoru, stariji i preopterećeni Kiryu saznaje da je njegova usvojena ćerka, Haruka, nestala iz sirotišta o kom on brine. Trag ga vodi u Kamurocho, gde saznaje da ju je udario auto i da leži u komi. Da stvari budu gore Haruka sada ima sina, o kom on mora sada brine. Sa bebom u naručju, Kiryu putuje u Onomichi, grad na obali kako bi saznao istinu o Haruki, njenom sinu i strašnoj tajni koju Hirošima jakuze kriju.
Neverovatna realnost Onomichi, uspavanog grada na obali, najnovija evolucija Kamurcho-a i najveća ulica crvenih fenjera u Tokiju, mračna krimi priča, eksplozivna borba i sva zabava i distrakcija pomenutih lokacija vas čekaju u Yakuza 6.

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption