Ukupna cena:

Četvrti čovek (DVD)

 • Četvrti čovek (DVD)
4.99 EUR
5.49 USD
499.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
 • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
 • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: Četvrti čovek (DVD)

Muškarac (Nikola Kojo) se posle dva meseca budi iz kome. Totalna amnezija. Ne seća se ničega što ima veze sa njegovim dosadašnjim životom. Saznaje da je imao ženu. I sina. Ubijeni su kada je on ranjen. Pukovnik (Bogdan Diklić), koji tvrdi da mu je najbolji prijatelj, otkriva mu njegov prošli identitet. On je Major Vojno bezbedonosne agencije. U njegov život se ubrzo upliće i Inspektor (Dragan Petrović) koji tvrdi da poseduje informacije o smrti njegove porodice. Major izlazi iz bolnice. Pokušava da se vrati u normalan život. Suočava se sa prazninom i beznađem. Jedina šansa da ponovo dođe do sopstvenog identiteta je da se upusti u igru koju mu nudi Inspektor. Pristaje... U međuvremenu sreće Teodoru (Marija Karan), nekadašnju ljubavnicu, ne seća je se ali ona jedina u njemu prepoznaje novog čoveka....

režija: Dejan Zečević
uloge: Nikola Kojo, Marija Karan, Bogdan Diklić, Dragan Petrović, Dragan Nikolić

specijalni dodaci: film o filmu, 5 trejlera, 2 foto-galerije

godina proizvodnje: 2007
audio: srpski, Dolby Digital 5.1 & 2.0
titlovi: engleski
PAL, sve zone
izdavač: City Records

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption