Ukupna cena:

Mi nismo anđeli 3 - Rock`n`Roll uzvraća udarac (DVD)

 • Mi nismo anđeli 3 - Rock`n`Roll uzvraća udarac (DVD)
3.99 EUR
4.39 USD
399.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
 • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
 • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: Mi nismo anđeli 3 - Rock`n`Roll uzvraća udarac (DVD)

Borko Pavić Dorijan je sredinom sedamdesetih godina prošlog veka prodao dušu Đavolu kako bi, u socijalističkoj Jugoslaviji, postao rok zvezda i stekao bogatstvo i slavu. Ali, u današnjoj Srbiji, uspeh i slava više ne žive u rokenrolu.
To najbolje zna Marko, vođa garažnog benda TV Moroni, nekadašnji Dorijanov obožavalac koji ga se odrekao kada je njegov idol skrenuo u turbo folk. Anđeo i Đavo počinju borbu za Markovu dušu u trentuku kada mladić poželi da njegov bend izda album, da ga zavoli devojka u koju je zaljubljen, da dobije Telekaster gitaru…
Anđeo i Đavo se slože da zamene duše Dorijanu i Marku kako bi mladi roker osetio “breme” slave. Istovremeno će rešiti problem koji im pravi dosadni Dorijan žaleći se “višim instancama” da se Đavo ne drži pogodbe. Tako se Marko nađe u telu velike turbo folk zvezde, a “prodana iskusna rokerska duša” u telu mladog neafirmisanog rokera.
Da li će slava, seks, droga i turbo folk pokvariti Marka? Da li će alternativa, čežnja, dosadni roditelji i garažni rok spasiti Dorijana? Anđeo i Đavo se ponovo bore za duše svojih junaka. 66 sati i 6 minuta neumoljivo otkucava...Večni plamenovi pakla ili spasenje, pitanje je sad!

režija: Petar Pašić
uloge: Nikola Pejaković, Srđan - Žika Todorović, Zlatko Rakonjac, Uroš Đurić, Nada Macanković, Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Svetlana - Seka Aleksić, Milorad Mandić Manda, Boris Milivojević, Goran Jevtić, Nikola Vujović, Mirjana Đurđević, Petar Grašo, Milica Ostojić – Mica Trofrtaljka, bend "Let 3", Vlade Divac

specijalni dodaci: film o filmu (43 minuta), TV reklame, muzički spotovi, foto galerija, premijera u Sava Centru

godina proizvodnje: 2006
audio: srpski, Dolby Digital 5.1
titlovi: engleski, slovenački, makedonski
PAL, sve zone
izdavač: City Records

  Prosečna ocena (10) 10

  07-jan-2010 20:34:13
  CRNA GORA (MONTENEGRO)
  Ocena 10

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption