Ukupna cena:

Sutra ujutru (DVD)

 • Sutra ujutru (DVD)
3.99 EUR
4.39 USD
399.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
 • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
 • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: Sutra ujutru (DVD)

Srpski kandidat za Oskara 2007!

Film SUTRA UJUTRU je priča o ljubavi i prijateljstvu. Posle dvanaest godina provedenih u inostranstvu, glavni junak se vraća u rodni grad, gde se ponovo susreće sa starom ljubavi, prijateljima i roditeljima. Oni provode četiri dana zajedno i posle toga ništa više neće biti isto u njihovim životima.

Sutra Ujutro je ljubavna drama. Govori o dubokoj strasti, senzualnosti, nežnosti, bavi se ljubomorom, posesivnošću, ljubavnom izdajom - sukobom iracionalnog i racionalnog. I pre svega, govori o potrebi da se vrati vreme, da se zaustavi trenutak radosti i zajedništva, vreme velikih očekivanja, momenat koji se desi i više nikad se ne vrati. Govori o ponovnom pronalaženju samog sebe.

režija: Oleg Novković
scenarista: Milena Marković
uloge: Uliks Fehmiu, Nebojša Glogovac, Nada Šargin, Lazar Ristovski, Ljubomir Bandović, Rada Tomović, Danica Ristovski, Miloš Vlalukin, Ana Marković, Nebojša Ilić, Elizabeta Djorevska, Renata Ulmanski

specijalni dodaci: trejler, foto galerija, festivali i nagrade

godina proizvodnje: 2006
audio: srpski, Dolby Digital 5.1
titlovi: engleski, nemački, makedonski
PAL, sve zone
izdavač: First Production

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption