Ukupna cena:

Srpski Bog [sepia korice] (strip)

 • Srpski Bog [sepia korice] (strip)
 • Srpski Bog [sepia korice] (strip)
 • 16.00 EUR
  17.60 USD
  1,600.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Srpski Bog [sepia korice] (strip)
  Importer: Moro d.o.o.

  64 strane,215x305, tvrdi povez, ćirilica, kolor

  Miloš Bogićević zvani Bog, prekaljeni ratni veteran sa beogradskog asfalta, ostaje još kao dečak bez roditelja. Odgaja ga baba Milica koja umire pred sâmo njegovo punoletstvo. Od tada, Miloš kroz život korača potpuno sam. Iz patriotskih pobuda prijavljuje se za rat na Kosovu, gde zajedno sa svojim saborcima prolazi kroz pakao ratnog vihora. Nakon rata, kako bi sebi obezbedio egzistenciju, zapošljava se kao pripadnik privatnog obezbeđenja koje deluje po eminentnim beogradskim klubovima. Vremenom se osamostaljuje i osniva svoju grupu momaka koja radi na ovom polju.
  Misteriozna smrt roditelja i isto takav nestanak njegovog dede, četničkog kapetana po kome je dobio ime, a koje se zbilo negde na padinama Zelengore 1945. godine, vremenom ga sve više proganjaju.
  Paralelna radnja, 2015. godina i Drugi svetski rat na ovim prostorima, žanrovski čini ovaj strip istorijskim trilerom koji čitaoce neće ostaviti ravnodušnijim.

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption