Ukupna cena:

Boui / Bowie - Zvezdana prašina, laserski pištolji i sanjarije u eri Meseca (strip)

 • Boui / Bowie - Zvezdana prašina, laserski pištolji i sanjarije u eri Meseca (strip)
 • Boui / Bowie - Zvezdana prašina, laserski pištolji i sanjarije u eri Meseca (strip)
 • 24.20 EUR
  26.62 USD
  2,420.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Boui / Bowie - Zvezdana prašina, laserski pištolji i sanjarije u eri Meseca (strip)

  Kao jedna od ikona popularne kulture sa najjačom, gotovo magnetskom privlačnošću, Dejvid Boui je svojom muzikom i supkulturnim personama očarao generacije obožavalaca. Koliko je baština Bouija kao muzičara takva da je svojom osobitošću bitno definisala rokenrol kao žanr, toliko je i on kao scenski izvođač, svojom psihodeličnom estetikom, imidžom koji je „veći od života“ i poigravanjem granicama nadrealnog, uspostavio nove uzuse scenskog nastupa.

  Boui: Zvezdana prašina, laserski pištolji i sanjarije u eri Meseca je grafička novela koja pruža uvid u hronologiju uspona Dajvida Bouija od trnja do zvezda, kao i u uspon i pad Zigija Stardasta, Bouijevog znamenitog alter-ega. Zigi prati Bouija na njegovom trnovitom putu ka vrhu, međutim, pošto se Pauci s Marsa u sebe uruše i Boui se odseli iz Londona zarad vođenja nomadskog života u inostranstvu, on biva primoran da se zanavek oprosti od Zigi persone. Zigijev kraj na koncu je promenio Bouija, ali i sam svet.

  Ova grafička biografija iz pera Majkla Olreda, etabliranog strip crtača Njujork tajms bestselera, i Stiva Hortona, autora koji je svojim pređašnjim radom već pobrao pohvale kritike, raznobojna je, živopisna i raznolika kao i mnoštvo Bouijevih scenskih persona, i ispreda priču o muzičaru koji je slavljen i obožavan kao niko drugi pre njega.

  160 strana, 215x285 mm, latinica, broširano, ISBN 978-86-6463-013-9

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption