Ukupna cena:

Suzan Elizabet Filips – Budi moj par (knjiga)

 • Suzan Elizabet Filips – Budi moj par (knjiga)
 • Suzan Elizabet Filips – Budi moj par (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Suzan Elizabet Filips – Budi moj par (knjiga)

  Malo je reći da je Anabela Grejndžer bila crna ovca svoje uspešne porodice. U trideset prvoj godini pokušavala je da započne svoj najnoviji biznis i da konačno u nečemu što želi da radi, bude uspešna. Nasledila je provodadžijsku agenciju od svoje pokojne bake i na putu ka uspehu stajala je samo jedna sitnica – treba pridobiti uspešnog klijenta kome će pronaći supružnika. Neko takav bi nju i njenu agenciju lansirao u svet bogatih i slavnih, u kome bi nastavila da spaja srodne duše, ali i od toga mogla da živi.

  Zahvaljujući jednom poznanstvu uspela je da zakaže sastanak sa najpoželjnijim neženjom Čikaga – Hitom Čempionom. Prezgodni i prelepi sportski agent nakon godina provedenih u ispraznim vezama za jednu noć, konačno je rešio da se skrasi. Ali kakva to žena treba da bude da bi zadovoljila Hitove standarde? I da li takva postoji?

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 240

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption